Service

SERVICES

 

 

 

 Reperationer

 

Oavsett vad det är för fel ni försöker blir av med, vi tar gärna en titt. Vi har åtgärdat stor variation av defekter, allt från budget bilar till nyare modeller på våra vägar. Välkommen med er bekymmer.  El-fel


Strular elektroniken i bilen? Vi utför diagnoser på ert bil. Där bör vi se det mesta, men det inte alltid bilen är rakt på sak och meddelar vad som är fel. Vi har andra beprövade metoder, oroa er inte. vi löser det mesta.

 

 

 

 Air Condition AC

 

En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Vi hjälper gärna dig att reparera en trasig AC - eller få igång en som fungerar lite sämre. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv. Däckbyte


Byt dina däck enkelt och smidigt hos oss.Vi balanserar och monterar alla däck. Eftersom däck är en av de viktigaste delarna på en bil. Vi granskar och rekm. er om det behövs bytas däck. Har ni frågor, ta gärna kontakt idag.

Priser från 199 kr/hjul

.

 

 

 

 Däckhotell

 

Vi har inga externa lager, du kan komma åt dina däck snabbt och enkelt när du behöver dem. Med däcken förvarade på vårt däckhotell sparar du utrymme i ditt förråd hemma.

Priser från 399 kr/år

 

 

 

Oljebyte

 

Viktigaste bytet för motorn. Oljebyte!

Gör det regelbundet och med bra kvalitet som mår motorn bäst med tiden.

Hör av er så får ni offert på direkten.

Pris från 499 kr/byte

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakta oss

          Sporregatan 23

          213 77 Malmö

info@jagersrobilarverkstad.se

             0760-144 222

             0723-097 014

Öppet tider


Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00

Lördag - Söndag: Stängd